Program for allidretten 1. halvår 2024

Postet av Hof IL den 16. Des 2023

Allidretten er ferdig for i år, men starter opp igjen på nyåret. Onsdag 3. januar fortsetter allidretten med klatring i Hofhallen 17.00 - 18.00. Allidretten er gratis for alle, og man trenger ikke melde seg på i forkant.

Program allidrett 1.halvår 2024
Fortsatt stor aktivitet på allidretten

Postet av Hof IL den 28. Nov 2023

Siden sist oppdatering har allidretten vært innom aktivitetene klatring og turn. Oppmøte har vært veldig bra! Mellom 25 og 30  barn har deltatt hver gang. Klatring var veldig populært, og hele 40 barn møtte opp. Dette var kjempegøy!

Onsdag 29. november og 6 desember er det håndball sin tur til å ha allidretten. Det er bare å møte opp i Hofhallen 1700. Allidretten er gratis for alle, og man trenger ikke melde seg på i forkant. 

Sesongavsluttning for allidretten er onsdag 13. desember 1700 i Hofhallen. Da blir det turn/avslutning. Oppstart etter juleferien blir onsdag 10. januar. Nærmere info kommer.
Stor julegave til Hof idrettslag – 2 millioner kroner fra Sparbankstiftelsen DNB

Postet av Hof IL den 28. Nov 2023

Hof idrettslag har mottatt enda en stor gave. Sparebankstiftelsen DNB har nemlig tildelt idrettslaget kr 2 millioner til bygging av nytt klubbhus.                                                                                                              

For nøyaktig en måned siden fikk Hof IL en gave på kr 1,5 million fra SpareBank 1 Stiftelsen BV, og nå har Sparebankstiftelsen DNB tildelt idrettslaget ytterligere kr 2 millioner.

"Dette er utrolig mye penger", sier leder av Hof idrettslag Tom Arne Akerholt.

"En fantastisk flott julegave".                                                                     

En gruppe i idrettslaget har i lengre tid jobbet med planene om et nytt klubbhus ved siden av kunstgressbanen og i nærheten av den nye aktivitetsparken som planlegges. Tegningene er klare og prosjektet er godkjent av Holmestrand kommune.

"Totalprosjektet er på bortimot kr 8 millioner. Med 3,5 millioner i gaver, spillemidler, momskompensasjon og tilskudd fra Holmestrand kommune er vi snart i mål økonomisk", sier Akerholt. 

"Da vi startet prosjektet håpet vi å bruke minst mulig av idrettslaget midler. Nå er idrettslaget i den situasjon at vi nærmer oss at vi kan klare å få et ferdig klubbhus, uten å bruke av idrettslagets egenkapital. Vi mangler nok bortimot en halv million kroner, men vi håper at spleisen som er startet kan bidra til mesteparten av denne summen", fortsetter Akerholt.

"Er det noen firmaer eller enkeltpersoner som ønsker å bidra, er det bare og ta kontakt", avslutter Akerholt.
Støtt Hof Idrettslag på veien mot nytt klubbhus - Delta i Spleisen

Postet av Hof IL den 15. Nov 2023

Hof Idrettslag fikk nylig 1,5 millioner kroner i støtte fra SpareBank 1 Stiftelsen BV til bygging av nytt klubbhus. Nå kan arbeidet med klubbhuset virkelig begynne, og i den anledning oppretter idrettslaget en Spleis.

Spleisen

I 2010 bidro nærområdet til at Hof Idrettslag fikk inn 500 000 kroner gjennom en Spleis hvor hele beløpet gikk til innkjøp av ny løypemaskin. Nå håper vi å oppnå det samme igjen!

Du kan selv velge hvilke beløp du vil støtte Spleisen med, og hele beløpet vil gå til bygging av nytt klubbhus. Spleisen finner du her.

Klubbhuset som et nytt samlingspunkt

Klubbhuset skal bygges i nærheten av kunstgressbanen og være "hjertet" i området rundt kunstgressbanen, Hofhallen, lysløypa, hoppbakkene og den nye aktivitetsparken som planlegges.

Til høyre i bildet ligger den planlagte aktivitetsparken på området som grusbanen befinner seg på i dag. I forgrunnen ser man det planlagte klubbhuset.


Klubbhuset

Tegninger av klubbhuset er klare og planene er godkjent av Holmestrand kommune.

I 2.etg. er det blant annet planlagt møterom med store vinuder ut mot kunstgressbanen. I 1.etg blir det garderober. 

Vi i idrettslaget håper både privatpersoner og næringsdrivende vil være med å bidra til og utbedre aktivitetstilbudet for små og store i nærområdet vårt! 

Om man ønsker å bidra med en pengesum utenom Spleisen, kan man overføre til idrettslagets bankkonto: 2515.06.05566
SpareBank 1 Stiftelsen BV har tildelt Hof Idrettslag 1,5 millioner til bygging av nytt klubbhus

Postet av Hof IL den 14. Nov 2023

SpareBank 1 Stiftelsen BV har tildelt idrettslaget en gave på 1,5 millioner kroner i forbindelse med det nye klubbhuset som skal bygges i nærheten av kunstgressbanen. Klubbhuset skal være "hjertet" i området rundt kunstgressbanen, Hofhallen, lysløypa, hoppbakkene og den nye aktivitetsparken som planlegges.

Til høyre i bildet ligger den planlagte aktivitetsparken på området som grusbanen befinner seg på i dag. I forgrunnen ser man det planlagte klubbhuset.

 Les mer om dette i artikkelen til Jarlsberg Avis.

Vi i Hof IL er ekstremt takknemlige og stolte over denne gaven fra Sparebank 1 stiftelsen BV, og er helt sikre på at dette vil få stor betydning for aktivitetstilbudet i nærområdet.

 
Glenne Bygg AS ny gullsponsor i Hof IL

Postet av Hof IL den 31. Okt 2023

Hof IL har gleden av å presentere Glenne Bygg AS som ny gullsponsor de neste 3 årene.

Vi gleder oss til samarbeidet for å øke aktivitetsmulighetene for barn og unge i Hof i fremtiden.
Hof IL søker sponsorer

Postet av Hof IL den 28. Okt 2023

Hof IL jobber aktivt for å koordinere investeringer i anlegg og behov for sponsormidler til drift av idrettsgruppene. Hof IL har som mål å utvikle området rundt idrettsplassen, kunstgressbanen og idrettshallen i Hof.

Vi ønsker å legge til rette for flere aktiviteter som primært barn og unge kan ha glede av. Hof IL jobber videre for at området kan brukes av mennesker i alle aldre, både innen organisert og uorganisert idrett, samt skolen.

Nytt klubbhus er hovedprioriteten å få realisert i nær fremtid, samt videreutvikling av området.

Hof idrettslag søkte i fjor Sparebankstiftelsen DNB om penger til planlegging av utvikling av området ved Hofhallen. Denne planen foreligger og kan nå realiseres fortløpende ettersom midler blir tilgjengelig.

Hof IL søker primært etter sponsorer med årlig forpliktelse over en 3års periode, men vi søker også aktivt etter sponsorer som ønsker å gå inn med en engangssum.

Du kan lese mer om dette emnet i vår sponsorbrosjyre. Ved interresse kan man kontakte okonomikomiteen@hof-il.no på mail.

Jarlsberg Avis publiserte nylig en flott sak om utviklingen av området rundt Idrettshallen i Hof. Den kan du lese her
Mye aktivitet på allidretten

Postet av Hof IL den 17. Okt 2023

I høst har allidretten startet opp igjen. Allidretten er for barn i aldersgruppen 6-12 år. Barna får muligheten til å prøve forskjellige aktiviteter gjennom året, og det er gratis å delta. 

Før høstferien har allidrett vært gjennom aktivitetene golf og fotball. Det har vært bra oppmøte og en ivrig gjeng som har deltatt. Siste gangen på fotball var det over 20 barn med - dette er kjempebra! 

Denne uken fortsetter allidretten med klatring. Oppmøte er i hallen onsdag klokken 17.00. Ingen påmelding kreves. Møt opp!

Program allidrett høsten 2023
Hof IL søker trenere

Postet av Hof IL den 7. Okt 2023

Vi søker trenere til flere av våre 7 grupper!

Om Hof IL

Hof IL består av 7 grupper - fotball, håndball, hopp, langrenn, klatring, turn og innebandy. Idrettslaget ble stiftet i 1899 og har totalt over 500 medlemmer. Det meste av aktiviteten foregår i Hofhallen og området rundt hallen, med både kunstgressbane, hoppbakke og lysløype i umiddelbar nærhet.

Hvem søker vi?

Vi søker engasjerte trenere i alle aldre som ønsker å gi våre unge utøvere positive opplevelser i møte med idretten. Vi er ikke så opptatt av at du har trenererfaring fra før, men vi ønsker å bidra til at du kan få utvikle deg som trener.

Hva kan vi tilby?

  • Gode trenerkolleger
  • Trenerkurs og annen relevant kompetanseheving


Ta kontakt med post@hof-il.no ved interesse.
Idrettens dag - Ludvig mottok Knut J. Johnsens idrettspris

Postet av Hof IL den 5. Sep 2023

Søndag 3.september var det klart for Hof ILs årlige arrangement - Idrettens dag. Her fikk våre idrettsgrupper vist frem sine aktiviteter som store og små fikk prøve.

BUA stilte også med div. utstyr som kunne prøves.

Som alltid på idrettens dag ble Knut J. Johnsens idrettspris delt ut. I år var det fotballgruppa som hadde nominert Ludvig Sveen-Larson til prisen. Fra nominasjonen kan vi lese følgende:

Årets vinner av Knut Johnsens idrettspris har en inspirerende holdning og vinneren viser stor styrke i å møte motgang. Vinneren har opplevd en lang rekke utfordringer. Like før seriestart i 2022 røk vinneren korsbåndet og måtte gjennomgå en operasjon.

Dette var utvilsomt en stor skuffelse for vinneren, men vinneren lot ikke motgangen knekkes. Vinneren har trent hardt og dedikert for å komme tilbake til idretten, og i mai i år var vinneren endelig klar. Selv om vinneren kun fikk noen få innhopp, var gleden stor.

Dessverre var Vinneren uheldig og falt på sykkelen, og dette førte til at skaden i kneet til vinneren ble slått opp igjen (med forverring.) Vinneren har nå havnet på sidelinjen igjen, men i stedet for å gi opp viser vinneren en utrolig styrke og vilje til å fortsette å bidra til fotballgruppa. vinneren tar på seg oppgaven som dommer for de yngre lagene og fungerer som en rollemodell for dem. vinneren holder motet og humøret oppe til tross for skuffelsen over å ikke kunne spille selv.

Vi beundrer vinnerens positive innstilling og evne til å håndtere motgang på en så imponerende måte. Vinneren er alltid blid og støttende overfor sine lagkamerater, og vinneren sprer en viktig energi og optimisme i hele gruppa. Vinneren er en ekte rollemodell for oss alle når det gjelder å takle perioder med motgang i idretten.

Vinneren fortjener anerkjennelse for sin utholdenhet, positivitet og evne til å inspirere andre. Vi har dyp medfølelse for vinnerens skade, men vi er også sterkt imponert over vinnerens holdning og vilje til å fortsette å bidra til laget til tross for utfordringene vinneren møter.

Hofløpet ble også arrangert denne søndagen - med rekordmange deltakere. Rundt 120 deltakere stilte til start. Resultatlisten finner du her: Hofløpet 2023
Idrettens dag

Postet av Hof IL den 27. Aug 2023
Allidrett

Postet av Hof IL den 26. Aug 2023


Hof IL starter opp med Allidrett. Gjennom sesongen får barn i alderen 6 til 12 år mulighet til å prøve de forskjellige idrettene våre grupper arrangerer. I tillegg har vi med Hof golfklubb på laget.

De to første onsdagene er det Hof golfklubb som har "ballen". Møt opp ved Klubbhuset til Hof golfklubb. Adresse: Kopstadlinna 12.

Terminliste frem til jul med oppmøtesteder finner du her: Allidrett program 23-24

Tilbudet er gratis!
Klubbkveld

Postet av Hof IL den 26. Aug 2023